Gemma Prats i Molner
Sóc nascuda a Barcelona el mes de maig del 1967.
Tinc una personalitat ben definida, caracteritzada per l’entusiasme, la constància, la coherència, la transparència i el rigor.
Crec en les persones i en el seu potencial. La meva empresa és la meva persona.

regla_home

Itinerari

Em llicencio en psicologia – opció clínica, UB (1991). Realitzo estudis complementaris en Coaching Transformacional, INSTITUT GESTALT (2004), i Psicologia Coaching, COPC (2015). Practitioner de PNL, IRCO (2010). Experta en avenços en habilitats per a liderar, UB (2015). Acreditada en Extended DISC (2017).

Al llarg de la meva trajectòria professional, he ampliat coneixements assistint a activitats formatives relacionades amb comunicació interpersonal, intel·ligència emocional, mediació, màrqueting i vendes.

La meva consolidació professional dins l’empresa arriba dirigint equips de telemàrqueting i d’atenció al client en diversos sectors: Serveis, Alimentació i Construcció.

Paral·lelament, vaig anar participant com a ponent en diversos seminaris, a més de col·laborar amb una consulta psiquiàtrica exercint la pràctica clínica.

Durant tots aquests anys, des dels meus inicis com a tele operadora i telefonista fins avui, he anat constatant la importància inqüestionable de les persones en qualsevol empresa.

A l’any 2001 inicio el meu projecte com a Psicòloga, formadora i psicoterapeuta autònoma, aportant tots els meus coneixements i experiència sobre habilitats de comunicació interpersonal i gestió de les emocions, a les empreses i a les persones.

La satisfacció dels meus clients és el meu aval.

regla_home

Directoris professionals

Col·legi de Psicòlegs de Catalunya
Número de col·legiat 11679
colegi
Linkedin
Gemma Prats i Molner