L’estrès i el patiment emocional sostinguts en el temps i sense abordatge, poden ser el preludi d’una depressió.
Val la pena que tots i cada un de nosaltres treballem per la prevenció de la nostra salut emocional.

regla_home

Atenció psicològica dirigida a adults

Estrès i ansietat
Et sents estressat/da i penses que estàs perdent el control? El dia a dia se’t fa feixuc? Tens problemes per dormir? Tens taquicàrdies i dolors sense una causa física? Pensa que l’estrès crònic és un pas previ a una possible depressió, abordar-lo a temps t’estalviarà futures dificultats i et farà sentir molt millor.
Insatisfacció i tristesa
Tens tristesa, insatisfacció, desmotivació i/o apatia? Sembla que et falta il·lusió per les coses? Estàs vivint algun dol que et costa de superar? T’has separat i et costa afrontar-ho? Acceptar les emocions negatives i aprendre a viure-les és el pas previ per sentir-te millor. Pots trobar nous rumbs que t’ajudin a il·lusionar-te altre cop. Val la pena que busquis la teva felicitat, el dia d’avui és l’únic que existeix.
Fòbies
Tens alguna fòbia que interfereix el teu dia a dia? Fòbia a volar i als avions? A conduir? Claustrofòbia? Agorafòbia? Val la pena que ho afrontis i puguis viure amb més calma i facilitats. En poques sessions pots aconseguir bons resultats.
Teràpia de parella
Tens parella, teniu totes dues persones ganes de continuar plegades i teniu dificultats per funcionar? Podeu venir per treballar la vostra comunicació i verbalitzar un intercanvi de necessitats que facilitin la vostra convivència i millorin el vostre dia a dia. Les relacions massa difícils passen factura, feu que la vostra relació sigui fàcil, constructiva i enriquidora.

Indecisió
Et costa prendre decisions? Estàs en una situació difícil i no saps què fer? Puc ajudar-te a decidir. Val la pena que quan miris enrere vegis que has avançat.
Creixement personal
Estàs bé i simplement t’agradaria conèixer-te millor? Vols aprofundir sobre la teva persona i treballar per millorar cada dia? Puc ajudar-te a entrar dins teu. T’hi animes?.
regla_home
Cançó popular catalana
Sempre hi ha un tros de cel blau, busca’l bé que te’l trobaràs
Anònim